Viktig information ang SBC – Autogiro

SBCLogo

Nu är det snart dags att få nya avier med nya avgiftsbelopp och nytt kontonummer till SBC. Vill man göra det  lätt för sig och betala med autogiro krävs en ny ansökan. Blankett för ansökan  ligger på hemsidan Här men för att kunna skicka in denna måste ni  avvakta första avin och det objektsnummer för just er lägenhet som angetts på  avin som ni snart kommer att få i brevlådan.

Via  blankett till SBC så träder autogiro i kraft vid kvartalsskifte, vilket nu  betyder kvartal 1 (p g a att den aviseringen som nu sker är för hela kvartal 4). Dock så kan du ansöka via din internetbank, men vänta då tills du fått dina första avier. Om du ansöker via din internetbank så  kan autogirot starta tidigare än från kvartal 1, men du måste bevaka själv när det börjar att fungera. Håll med andra ord koll på dina räkningar till SBC extra noga om du väljer att anmäla autogirodragning via din internetbank och inte via den medföljande blanketten.

Alla boende kommer att få inloggningsuppgifter med de första avierna till SBC.

Alla medlemmar kan ringa vardagar mellan  07.00-21.00 till SBC kundtjänst, för att t ex få ocr nr och ett belopp för betalning, om avin  förkommit. Kundtjänst har tel 0771-722 722. (Detta gäller först då ni fått er första avi. Innan dess kan de inte se någon info.)